Annex Artilleriet - för dig som vill ha pool

Om du vill ha en modern lägenhet med en pool precis utanför dörren kommer du älska Annex Artilleriet. Den moderna och smakfullt inredda lägenheten ligger endast 800 meter utanför Visby Ringmur och har ett fräscht gemensamt poolområde.

Lägenheten har ett fullutrustat modernt kök & allrum, ett sovrum med 4 sängplatser, dusch, WC, TV och gratis Wi-Fi.

Läget är centralt men ändå lugnt så att du kan sova gott om nätterna och här kommer hela familjen att trivas. Känn er som hemma och laga mat i köket eller nyttja den trevliga grillplatsen precis intill poolen. En parkering till lägenheten ingår och det finns även cykleluthyrnings-förmedling på området.

Den gemensamma poolen håller öppet dagligen mellan 09:00-20:00 under högsäsong. Mellan oktober till april är poolen stängd och under maj till september är öppettiderna väderbaserade.

Det tar endast ca 10 minuter att promenera de 800 metrarna till Visby innerstad med alla sina spännande butiker och mysiga restauranger.

Vill du göra en bokningsförfrågan direkt eller bara fråga något, följ denna länk och maila oss.

Klicka på bilderna så blir de större

Lägenheten
När du kommer in i hallentrén kommer du direkt in i det mysiga köket & allrummet där det finns en matplats med gott om plats för alla. Här finns också en TV med 16 kanaler ifall man vill ha en mysig hemmakväll. Det nyrenoverade köket är fullt utrustat med bl.a. kyl & frys, mikrovågsugn, spis med ugn samt vattenkokare. Det finns även ett strykjärn & strykbräda och en hårfön. Om du fortsätter in i hallen hittar du väl tilltagna garderober och ett mindre skrivbord ifall du behöver sitta ner och arbeta. Här finns också det fräscha badrummet med dusch och toalett. När du sedan fortsätter till slutet av hallen så öppnas dörren till det smakfullt inredda sovrummet och här finns två sköna sängar samt våningssängen med en undersäng och fällbar översäng.

Området
I det trevliga kvarteret finns en gemensam pool och dessutom en väl tilltagen utegrill på den gemensamma innergården. I den gemensamma tvättstugan hittar du också det mesta du behöver för att tvätta dina kläder

Avstånd
Gratis P-plats - 20 m
Visby ringmur - 800 m
Espresso House - 800m
Restaurant Lilla Elefant - 500 m
Östercentrum - 800 m
Coop - 800 m
Stora torget - 1,1 km
Almedalen/Visby Kongresshall - 1,3 km
Botaniska trädgården - 1,4 km
Färjeterminalen - 1,5 km
Munkkällaren - 1,6 km
Muramaris - 1,6 km
Visbytravet - 1,9 km
Visby flygplats - 4,3 km
Kneippbyn - 4,1 km
Snäck strand - 4,7 km
Lummelundagrottorna - 13,1 km
Tofta strand - 21 km
Gotska Golfklubben - 3,6 km
Hästnäs Golfbana - 5,6 km

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)