Casa Kruttornet - för dig som vill bo mysigt

Vakna upp till morgonsolen och öppna upp dörren till den mysiga innergården med en kopp nybryggt kaffe.

Från entrén på Strandgatan är det bara 60 meter till havet där den härliga strandpromenaden tar dig till Visby kallbadhus på bara ett par minuter. Eller om du styr kosan norrut så kan du ta ett skönt löppass till Snäcks badstrand samtidigt som du njuter av den vidunderliga utsikten längs strandpromenaden. Kort sagt, här har du nära till allt som Visby har att erbjuda.

Casa Kruttornet ligger insynsskyddat och är helt nyrenoverat och har ett kök, sovrum med en dubbelsäng (120 cm) och ett allrum med två bäddar samt matbord, dvs. totalt 3-4 sovplatser samt ett badrum med toalett.

Det finns TV, gratis WIFI (100 Mbit fiber), induktionshäll & ugn, kyl & frys, mikrovågsugn samt tvättmaskin & torktumlare. Dessutom finns en utegrill på den gemensamma innergården.

Gå vidare till vår bokningssida genom att Klicka här!

Klicka på bilderna så blir de större

Badrummet är helt nyrenoverat med toalett samt dusch och handfat. Köket har kyl & frys, mikrovågsugn, spis med induktionshäll och ugn. Här hittar du även tvättmaskin och torktumlare.

I allrummet finns ett matbord och en TV & DVD (ta med ditt eget Boxer-kort om du vill ha fler kanaler), WIFI (trådlöst internet), induktionshäll & ugn, mikrovågsugn och toalett & dusch. Casa Kruttornet har också en tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en väl tilltagen utegrill på den gemensamma innergården. Det finns även ett strykjärn & strykbräda och en hårfön. Självfallet finns även gratis trådlöst internet.

Avstånd
Parkeringsplatser - 45 m
Strandpromenaden - 55 m
Almedalen/Visby Kongresshall - 300 m
Stora Torget - 350 m
Mataffär - 350 m
Hamnterminalen - 1300 m
Visby flygplats - 4,1 km
Snäck strand - 4,7 km
Kneippbyn - 5 km
Tofta strand - 21 km

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)