Villa Trumpetaren - mitt i Visbys hjärta

Vakna upp till fåglarnas kvitter och öppna upp balkongdörren till den mysiga innergården och fascineras av den fantastiska havsutsikten över Visby innerstad.

Från entrén på Trumpetarbacken är det bara ett stenkast till Visbys utbud av restauranger och affärer. Villan ligger helt avskild men har ändå nära till allt som Visby har att erbjuda dig.

Villa Trumpetaren, byggd i Nationalromantisk stil 1907, ligger insynsskyddat bakom S:t Hans ruin och har ett kök, 3 sovrum med två sängar i varje rum. Det finns också ett allrum med 4 bäddar, dvs. totalt upp till 10 sovplatser.

Det finns TV (ta med ditt eget Boxer-kort om du vill ha fler kanaler), WIFI (100 Mbit fiber), spis & ugn, kyl & frys, mikrovågsugn och diskmaskin och en toalett & dusch samt ytterligare en toalett. Dessutom finns en utegrill på den mysiga & lugna innergården.

Vill du göra en bokningsförfrågan direkt eller bara fråga något, följ denna länk och maila oss.

Klicka på bilderna så blir de större

Undervåningen
När du kommer in genom den härliga hallentrén kommer du direkt in i det mysiga allrummet där det finns två bäddsoffor som kan husera upp till fyra personer. I detta plan finns också ett separat sovrum med 2 bäddar med havsutsikt. Här hittar du också köket som har kyl & frys, mikrovågsugn och spis med ugn. På denna våning finns också en separat toalett. 

Övervåningen
Badrummet på övervåningen har toalett samt dusch & handfat och det finns 2 sovrum med två bäddar i vardera rum. I båda sovrummen har du havsutsikt och det ena vetter mot den mysiga innergården och har en egen balkong. 

Dessutom finns en väl tilltagen utegrill på den underbart mysiga innergården. Det finns även ett strykjärn & strykbräda och en hårfön och i källaren finns även en tvättmaskin.

Avstånd
Parkeringsplatser - 25 m
Strandpromenad - 550 m
Almedalen/Visby Kongresshall - 450 m
Stora Torget - 400 m
Östercentrum - 450 m
Adelsgatan - 150 m
Mataffär - 500 m
Hamnterminalen - 1 km
Visby flygplats - 4,1 km
Snäck strand - 4,7 km
Kneippbyn - 5 km
Tofta strand - 21 km

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)