Villa Fiskarporten - för dig som vill ha fler bäddar

Mindre än 300 meter bort finns Visby kallbadhus brygga där du kan ta ett uppfriskande morgondopp. När du sedan ätit en frukost med havsutsikt i köket, så väntar en härlig dag i Visby eller varför inte vid stranden.

Bara ett stenkast bort skymtar den grönskande Almedalen fram över ringmuren och havsutsikten lämnar ingen oberörd. Mellan det putsade bulhuset från början av 1900-talet och det nyrenoverade gårdshuset, kan du slappna av i den insynsskyddade stenlagda trädgården.

Villa Fiskarporten är ett helt nyrenoverat bulhus från början av 1900-talet och har fyra sovrum med 2 bäddar i vardera rum, dvs. 8 bäddar totalt. I nästan alla rum har du utsikt över havet.

Det finns TV, gratis WIFI (100 Mbit fiber), induktionshäll & ugn, kyl & frys, mikrovågsugn, diskmaskin och en toalett & dusch. Dessutom finns en utegrill på den gemensamma innergården.

Gå vidare till vår bokningssida genom att Klicka här!

Klicka på bilderna så blir de större

Undervåningen
Genom ingången från den insynsskyddade innergården kommer man in i hallen. Där hittar du en trappa till övervåningen. Till vänster hittar du köket med kyl & frys, mikrovågsugn, Nespressomaskin, diskmaskin och spis med induktionshäll & ugn. Här finns ett matbord vid fönstret med utsikt över Visby ringmur och med havsutsikt genom Fiskarporten. I vardagsrummet finns, förutom havsutsikt, en TV & DVD (ta med ditt eget Boxer-kort om du vill ha fler kanaler). På undervåningen finns också ett sovrum med fönster som vetter mot den mysiga innergården.

Övervåningen
Uppför trappan finns en hall med utgång till balkongen som har en fantastisk utsikt över det medeltida Visby där du bl.a. kan se Visby domkyrka. Övervåningen har tre sovrum med två bäddar i vardera rum. Det ena sovrummet har takfönster mot den mysiga innergården, det andra har takfönster med utsikt över ringmuren och havet och det tredje har utsikt över Visby med dess ringmur. Badrummet är helt nyrenoverat med toalett samt dusch och handfat. Det är inte så ofta att man kan duscha med havsutsikt genom takfönstret som vetter över ringmuren.

Det finns även ett strykjärn & strykbräda och en hårfön. Självfallet finns även gratis trådlöst internet.

 

 

Avstånd

Parkeringsplatser - 45 m
Strandpromenaden - 55 m
Almedalen/Visby Kongresshall - 300 m
Stora Torget - 350 m
Mataffär - 350 m
Hamnterminalen - 1300 m
Visby flygplats - 4,1 km
Snäck strand - 4,7 km
Kneippbyn - 5 km
Tofta strand - 21 km

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)